334903932_3443870475846538_8128072966796295886_n

Защото знаем, че любителите на CHESTNO.BG са малко по-различни!

Мързелив ли е конят ти? Или пък е горещ и напрегнат? Изпада ли в мрачни настроения, които те карат да си мислиш, че се запознаваш с различно животно всеки ден? Може би небесният знак има нещо общо с това? Нека разберем! Представяме ви най-описателният конски хороскоп, който може да срещнете!

В конният спорт в България се знае много малко за един от най-известните арабски коне, родоначалник на много коне шампиони по цял свят. 

Това, което е всеизвестно на всеки един коняр е, че жребец Момент е продаден през 80-те години на миналия век за много пари. Но кое е довело да се избере точно този кон? Къде е пътувал и кой се е грижил за него в Америка тъне в пълна мъгла в нашата история.

Стоманени нерви и коне с крила! Още повече сме развълнувани… Защо ли? Защото предстои второто състезание от състезателния календар! Не само, но то ще се проведе и на любимото ни място – бутиков комплекс за релакс и езда “Тракиец” в с. Житница, Пловдив.

Да побеждаваш от гърба на кон… 360 старта и близо 100 коня в бутиков комплекс за релакс и езда Тракиец! Какво изпуснахте от двата дни?

Конете полетяха в “Тракиец”. На изключително събитие в света на конете присъствахме през изминалия уикенд в бутиков комплекс за релакс и езда “Тракиец” в село Житница, Пловдив.

Сладката целувка на смъртта…

Разказваме ви една малко зловеща и свръх невероятна история, която обаче действително се е случила. През далечната 1923 г.

“Тракиец” отново домакин на Държавен шампионат. Комплекс “Тракиец” в село Житница, разположен в сърцето на България за поредна година ще бъде домакин на едно от най – престижните спортни събития в конния спорт у нас.

Eдин кон може да има значително повече от една конска сила. Галопиращ кон в кариер развиwa между 12 и 14.9 конски сили!

Припомняме ви, че може да се насладите на истинската мощност и красота на конете и да видите конските им сили на живо. Този уикенд в бутиков комплекс за релакс и езда “Тракиец”, с. Житница – гр. Пловдив е домакин за пореден път на Държавното първенство по прескачане на препятствия!

“Тракиец” отново домакин на Държавен шампионат. Комплекс “Тракиец” в село Житница, разположен в сърцето на България за поредна година ще бъде домакин на едно от най – престижните спортни събития в конния спорт у нас.